top of page
piknik-gp-vitez-logatec.JPG

Piknik v Grajskem parku Vitez C.O.

Ekipno druženje, družinski dan, grajenje ekipnega duha, sprostitev s sodelavci, prijatelji, hčerkami/sinovi, vnuki ali le priložnost, ki si zasluži več ...


Kje? V Grajskem parku Vitez - centru odličnosti. V senci stoletnih dreves, objemu narave, brezčasnosti in grajski idili s popolno spremljajočo infrastrukturo.​


Klasičnega piknik najema prostora ne ponujamo. Za vas imamo boljšo rešitev!

PONUDBA "PIKNIK":

 • za do 30 oseb,

 • MOŽNOST "KLASIČNO": osnovne klasične piknik dobrote: čevapčiči, ražnjiči, kruh, šobska solata, paradižnik, bučke, gorčica, ajvar, kajmak. Cena na osebo: 29€ (odrasli 15+), 15€ (otroci do 15 let). Dodamo 2 litra jabolčnega soka na 6 oseb. Ostalo glede na želje (pijača, sladice, vegi itd.) vam je na voljo po izbiri z doplačilom iz rednega menija.

 • MOŽNOST "PO IZBIRI": rezervacija miz in naročilo hrane ter pijače po ceniku/meniju s predhodnim dogovorom kaj in koliko. Ob dogovorjeni uri vas z izbranimi dobrotami na pladnjih postrežemo pri mizi, vi pa samo uživate v družbi bližnjih, brez skrbi glede nabave, priprave in pospravljanja.

 • Mize v sklopu redne terasne postavitve vam rezerviramo med odbojkarskim igriščem in dvorano ali na otroškem igrišču. Odvisno od zasedenosti in številčnosti.


 • Za piko na i vam dodamo brezplačno igranje odbojke na mivki, nogometa na travi ali badmintona v dvorani. Za točne ure rezervacij igrišč se dogovorimo ob potrditvi rezervacije in glede na proste termine igrišč (pogoj za brezplačna igrišča je končni račun piknika v vrednosti 300€ ali več).

 • Premium piknik je namenjen skupinam do 30 oseb. Za vse poskrbimo mi (hrano, pijačo, itd.), v kolikor je želja tudi za torto (prednaročilo).


 • Nasvet za boljše razumevanje. V kolikor imate željo organizirati piknik z lastno hrano in pijačo potem naš piknik ni primerna izbira za vas. V tem primeru vam predlagamo, da poiščete katero izmed drugih lokacij, ki ponujajo samo najem.

 • Piknik je na voljo v delovnem času znotraj 9.00 in 22.00.

> Za najem oz. podjetja je ponudba na voljo nižje na tej strani.

Najem (za podjetja) v Grajskem parku

Ekipno druženje, grajenje ekipnega duha, sprostitev s sodelavci, prijatelji ali le priložnost, ki si zasluži več ...

 

Kje? V Grajskem parku Vitez - centru odličnosti. V senci stoletnih dreves, objemu narave, brezčasnosti in grajski idili s popolno spremljajočo infrastrukturo.​

 

PONUDBA "NAJEM":

 • Najem dvorane ali parka za vašo prireditev/druženje/grajenje ekipnega duha: 120€/ura (neto).

 • 100% garancija na izvedbo. V primeru lepega vremena ste zunaj, v primeru dežja pa v dvorani.

 • Vsebina / v paketu:

 1. prostor zunaj (3000m2) ali v dvorani (600m2)

 2. igrišči za odbojko na mivki

 3. travnato nogometno igrišče

 4. parkirišče

 5. stranišče

 6. garderoba s tušem

 7. elektrika

 8. 10x gasilski komplet miz

 • Čas izvedbe je možen od 9.00 zjutraj do 22.00 zvečer (obračuna se ure od trenutka prihoda na lokacijo do odhoda; uro uskladimo po dogovoru).

 • Za hrano, pijačo, pripomočke, dodatne mize itd. poskrbite v lastni režiji (zunanji "catering" itd.). Mi zagotavljamo prostor, vse ostalo si uredite po lastnih željah.

Povpraševanje: vitez@grajski-park.si

bottom of page