IMG_7313.JPG

O piknikih v grajski idili

Zgodba. Doživetje.

 • Piknik prostor

Idilično naravno okolje Grajskega parka nudi popoln ambient za vaš piknik. V senci stoletnih grajskih dreves se lahko v krogu družine in prijateljev sprostite ter uživate ob dobri hrani in pijači. Skrb za pripravo dogodka, iskanje primerne lokacije, obremenjevanje s počutjem vaših gostov in misli na večurno pospravljanje po dogodku bodo odveč, saj bomo za vse to poskrbeli mi. Poskrbimo za okusno hrano, raznoliko pijačo, prijetno glasbo in dobro počutje. Dogajanje na pikniku lahko izpopolnite tudi z animacijskimi programi, ki so v nadaljevanju podrobneje opisani.

 • Hrana

Ponudba hrane je raznolika in široka, kar omogoča, da so prav vse brbončice povabljencev zadovoljne, želodčki pa polni. Uro pričetka postrežbe hrane določite sami.

 • Pijača

V ceniku pijač izberete tiste, ki bi si jih želeli imeti na svojem pikniku. Izbirate lahko med klasičnimi piknik pijačami in bolj posebnimi, ko si zaželite na svojemu dogodku nazdraviti z domačim pivom ali dobrim, kakovostnim slovenskim vinom, mogoče celo slavnostno penino.


Izbrana pijača bo pripravljena na mizah, kot samopostrežni bar, v neposredni bližini pa bo vodja piknika, ki bo skrbel, da česa ne zmanjka, da bo pijača dobro ohlajena, da bo vse potekalo tako, kot mora in za kakšno dodatno željo glede pijače, ki jo imamo na voljo, a je sprva nismo načrtovali v programu piknika.

 • Tema piknika, animacije, dodatna ponudba, glasba

Poleg hrane in pijače lahko izbirate tudi med dodatno ponudbo, ki je v priponki podrobneje opisana, da bo vaš piknik točno tak, kot ste si ga zamislili. Izbirate lahko med široko ponudbo animacijskih programov in ostalimi dodatnimi možnostmi, ki bodo vaš piknik popestrile ter ga dvignile na želeni nivo. Tak piknik bo zagotovo ostal vsem povabljenim še dolgo, dolgo v prijetnem spominu.

 
IMG_7303.JPG

Kako do piknika in cene?

Sestavite svoj paket na podlagi želja in potreb. Pripravimo in na voljo vam je, kar vam srce poželi, od preproste prvinske klasike do »premium« piknika.

Korak 1:

izbor HRANA (št. menijev; meni 1 ali meni 2)

+

Korak 2:

izbor PIJAČA (dejanska poraba pijače)

+

Korak 3:

izbor ORGANIZACIJA

+

Korak 4:

izbor DODATNO (opcijsko, če želite)

+

Korak 5:

izbor ANIMCIJSKI PROGRAM (opcijsko, če želite)

=

PIKNIK paket

Vse podrobno v povezavi:

 
IMG_7305.JPG

Hrana, pijača

Prazen žakelj ne stoji pokonci

 
IMG_7302.JPG

ORGANIZACIJA (tema)

 • Grajska klasika

Klasičen piknik na katerem vam pripravimo mize (gasilske komplete v parku ali lesene mize na otroškem igrišču), samopostrežni bar, pijačo v samokolnici, hrano v grelnih posodah, izbrani meni in izbrano pijačo. Vključuje celostno organizacijo (zasnova, priprava, izvedba), uporabo prostora in športnih površin (travnato igrišče, odbojko na mivki).

 
IMG_7309.JPG

Dodatno

Bi želeli več ali malo drugače?

 • Dvorana

Možna izvedba zabave v dvorani. Pravi luksuz, ko veš, da piknika ne more nič presenetiti in bodo živci ostali mirni ne glede na sivo oblačno nebo. Cena najema: po ponudbi.

 • Napihljivi tobogani in igrala

Izbirate lahko med štirimi napihljivimi tobogani različnih dimenzij. Idealni so za družinske piknike in večurno otroško zabavo. Cena zajema najem za celotni čas piknika.

 • Poslikava obraza

Atrakcija, ki navduši vse otroke. Poslikava kože ali obraza otrok s poljubnimi junaki z barvami na vodni osnovi, ki so namenjene uporabi na koži. Tiger, Batman, pajkova mreža čez cel obraz, metuljček, rožica ali Hello Kitty.

 • Glasba

Najem ozvočenja; dveh večjih zvočnikov na stojalih, mešalne mize, mikrofona in šov luči (4 funkcije). Prinesete samo še svoj računalnik in se zabavate ob vaši glasbeni listi.

 • Najem DJa

DJ vrti glasbo po vaših željah, dolgoletne izkušnje so ga pripeljale do odličnega občutka za vse generacije in vedno znova naredi nepozaben žur do jutranjih ur.

 
IMG_7314.JPG

ANIMACIJSKI PAKETI

Za zabavo

 • »Štafeta«

Štafeta je skupek več različnih iger z misijo čim hitrejšega podajanja štafetne palice med sodelujočimi v ekipi. Ekipa, ki pride prva do cilja, je zmagovalna. Program je izveden pod vodstvom animatorja, traja do 2 uri in je generacijsko prilagojen.


 • »Aktivna Tombola«

Paket »Aktivna tombola« se odlično obnese tudi v večjih skupinah, saj vključi in požene vse udeležence v lahkotno aktivnost. Zasnovana je na osnovi navadne tombole, kar pomeni, da vsak udeleženec dobi listek s številkami, naš animator pa vodi program tako, da žreba številke. Vsaka izžrebana številka, ima točno določeno nalogo za udeleženca, ki ima na svojem listku izgovorjeno številko. Sodelujoče aktiviramo z raznimi lažjimi izzivi, dvignemo vzdušje in premagamo utrujenost po dobrem kosilu. Aktivna tombola je primerna tako za odrasle kot tudi za najmlajše.

Program traja do 2 uri.

 • »Turnir«

Paket »Turnir« je idealen za večje skupine. Pri tem paketu so v uporabi ena ali kar vse športne površine (košarka, nogomet, odbojka, balinčki). Program poteka pod vodstvom animatorja in traja do 4 ure. Turnir se organizira na podlagi želja, lahko je samo nogomet, lahko je z več športi. Naš animator budno spremlja potek iger in skrbi za upoštevanje pravil ter dobro voljo udeležencev.