IMG_7313.JPG

O piknikih v grajski idili

Zgodba. Doživetje. Grajski park.

 • Piknik prostor

Idilično naravno okolje Grajskega parka nudi popoln ambient za vaš piknik. V senci stoletnih grajskih dreves se lahko v krogu družine in prijateljev sprostite ter uživate ob dobri hrani in pijači. Skrb za pripravo dogodka, iskanje primerne lokacije, obremenjevanje s počutjem vaših gostov in misli na večurno pospravljanje po dogodku bodo odveč, saj bomo za vse to poskrbeli mi. Poskrbimo za okusno hrano, raznoliko pijačo, prijetno glasbo in dobro počutje. Dogajanje na pikniku lahko izpopolnite tudi z animacijskimi programi, ki so v nadaljevanju podrobneje opisani.

 • Hrana

Ponudba hrane je raznolika in široka, kar omogoča, da so prav vse brbončice povabljencev zadovoljne, želodčki pa polni. Uro pričetka postrežbe hrane določite sami.

 • Pijača

V ceniku pijač izberete tiste, ki bi si jih želeli imeti na svojem pikniku. Izbirate lahko med klasičnimi piknik pijačami in bolj posebnimi, ko si zaželite na svojemu dogodku nazdraviti z domačim pivom ali dobrim, kakovostnim slovenskim vinom, mogoče celo slavnostno penino.


Izbrana pijača bo pripravljena na mizah, kot samopostrežni bar, v neposredni bližini pa bo vodja piknika, ki bo skrbel, da česa ne zmanjka, da bo pijača dobro ohlajena, da bo vse potekalo tako, kot mora in za kakšno dodatno željo glede pijače, ki jo imamo na voljo, a je sprva nismo načrtovali v programu piknika.

 • Tema piknika, animacije, dodatna ponudba, glasba

Poleg hrane in pijače lahko izbirate tudi med dodatno ponudbo, ki je v nadaljevanju podrobneje opisana, da bo vaš piknik točno tak, kot ste si ga zamislili. Izbirate lahko med široko ponudbo animacijskih programov in ostalimi dodatnimi možnostmi, ki bodo vaš piknik popestrile ter ga dvignile na želeni nivo. Tak piknik bo zagotovo ostal vsem povabljenim še dolgo, dolgo v prijetnem spominu.

 
IMG_7303.JPG

Kako do piknika in cene?

Sestavite svoj paket na podlagi želja in potreb. Pripravimo in na voljo vam je, kar vam srce poželi, od preproste prvinske klasike do »premium« piknika.

Korak 1:
izbor HRANA (št. menijev; meni 1 ali meni 2) (stran 3)
+
Korak 2:
izbor PIJAČA (dejanska poraba pijače) (stran 3)
+
Korak 3:
izbor ORGANIZACIJA (tema 1, 2, 3 ali 4) (stran 6)
+
Korak 4:
izbor DODATNO (opcijsko, če želite) (stran 8)
+
Korak 5:
izbor ANIMCIJSKI PROGRAM (opcijsko, če želite) (stran 13)
=
PIKNIK paket

 
IMG_7305.JPG

Hrana, pijača

Prazen žakelj ne stoji pokonci

HRANA

Meni 1:

 • Čevapčiči, degustacijski hod burgerjev

 • Zelenjavni krompirjevi polpeti, pečen krompirček, pica, kruh

 • Mešana pečena zelenjava (bučke, paprika, jajčevec), svež paradižnik, čebula

 • Omake: meščanska (česnova) omaka, kraljeva (bbq) omaka, kečap


Cena/na osebo: 17€


Meni 2:

 • Čevapčiči, degustacijski hod burgerjev

 • Zelenjavni krompirjevi polpeti, pečen krompirček, pica, kruh

 • Mešana pečena zelenjava (bučke, paprika, jajčevec), svež paradižnik, čebula

 • Omake: meščanska (česnova) omaka, kraljeva (bbq) omaka, kečap

 • Ocvrti lignji

 • Sadni kotiček: mešano sadje


Cena/na osebo: 22€PIJAČA

Pijača postrežena na način samopostrežnega bifeja, ustekleničena pijača na voljo malo drugače, v samokolnici napolnjeni z vodo in ledom. Na voljo bodo kozarčki, vodja piknika pa bo skrbel, da bo pijača vedno dovolj ohlajena.


Ponudbo, ki jo želite imeti na svojem pikniku zožimo glede na vaše želje. Pijača se plača po dejanski porabi, cena posamezne pijače je navedena v spodnji tabeli. Koliko boste popili se lahko določi v naprej ali sproti, kot želite.

Cenik pijače vam pošljemo po prejetem povpraševanju.

 
IMG_7302.JPG

ORGANIZACIJA (tema)

Izbirate lahko tudi temo

 • Klasika

Klasičen piknik na katerem vam pripravimo mize (gasilske komplete v parku ali lesene mize na otroškem igrišču), samopostrežni bar, pijačo v samokolnici, hrano v grelnih posodah, izbrani meni in izbrano pijačo. Vključuje celostno organizacijo (zasnova, priprava, izvedba), uporabo prostora in športnih površin (asfaltno igrišče, travnato igrišče, odbojko na mivki, balinišče).

Cena:

-120€ (za do 50 ljudi)

-180€ (za do 100 ljudi)

 • Grajski piknik

Ob prihodu na piknik vas grajski vratar krsti v grajske princeske in viteze. Vsak obiskovalec prejme grajski napitek v kelihu in grajsko krono. Celoten piknik je obarvan v grajsko tematiko. Gostje pijejo iz kelihov, piknik prostor je osvetljen z baklami, itd.

Cena:

-350€ (za do 50 ljudi)

-550€ (za do 100 ljudi)

 • Domači piknik

Lokacija piknika v naravi je okrašena s slamnatimi balami, drvmi, tablami z napisi in smernicami. Dekoracija je preprosta, domača in naravna.


Cena:

-350€ (za do 50 ljudi)

-550€ (za do 100 ljudi)

 • Havajski piknik

Aloha! Mi smo z mislimi že v brezskrbnih, poletnih, tropskih krajih, na plaži, ki jo obdajajo cvetlice, tropsko sadje in koktejli. Rožice okrog vratu bodo krasile vsakega posameznika, od prihoda na piknik, havajske lepotice in lepotci pa vas bodo postregli z bovlo, katere cilj je priklicati poletje in odpeljati posameznika čim dlje od vsakdanjega stresa, v stanje brezskrbnosti in ugodja. Lahko si izberete izvedbo na mivki ali klasično lokacijo pod krošnjami. Priporočamo v kombinaciji s koktejl kotičkom.

Cena:

-350€ (za do 50 ljudi)

-550€ (za do 100 ljudi)

 
IMG_7309.JPG

Dodatno

Bi želeli več ali malo drugače?

 • Šotor

Možen je najem šotora oz. izvedba zabave v dvorani.

Dimenzija 19m x 31m.

Cena: po ponudbi.

 • Napihljivi tobogani in igrala

Izbirate lahko med štirimi napihljivimi tobogani različnih dimenzij. Idealni so za družinske piknike in večurno otroško zabavo. Cena zajema najem za celotni čas piknika.

-Mali napihljivi grad (a): 2,5m x 2,5m, primeren za najmlajše otroke do 3. leta starosti.

Cena: 45€

-Napihljivo nogometno igrišče (b): 4m x 7m, primerno za vse starosti od 3. leta naprej, primerno za zabavne igre (nogomet 1 na 1, 2 na 2).

Cena: 45€

-Velik napihljiv tobogan (c): 7m x 5m, primeren za vse starosti od 3. leta naprej. Zagotovljena zabava za vse otroke.

Cena: 110€

-Velik napihljiv gusarski otok (d): 7m x 7m, primeren za otroke od 2. do 10. leta starosti.

Cena: 110€

-Gokart na nožni pogon

Cena: 45€/kos

-Gokart prometni poligon: postavimo ga na asfaltnem igrišču. Otroci se vozijo v dveh gokartih po poligonu.

Cena: 180€

 • Poslikava obraza

Atrakcija, ki navduši vse otroke. Poslikava kože ali obraza otrok s poljubnimi junaki z barvami na vodni osnovi, ki so namenjene uporabi na koži. Tiger, Batman, pajkova mreža čez cel obraz, metuljček, rožica ali Hello Kitty.

Cena: 49€/ura

 • Obisk Spidermana: junak vas obišče na zabavi in ostane z vami 30 minut.

Cena: 69€

 • Nekaj za pivoljubce

Postavljena je miza s pipo in domačim točenim pivom iz lokalne okoliške pivovarne. Pipa je preprosta za uporabo, če potrebujete pomoč pri menjavi soda, pa priskoči na pomoč vodja piknika. Vrsto piva izberete pred izvedbo piknika, izbirate pa lahko med različnimi vrstami, ki jih ima v ponudbi lokalna domača pivovarna Crazy Duck iz Žiri.

Cena zajema najem pipe ter ceno soda.

-Žerouc 30l = 110€

Pitno, lahko in nezahtevno pivo. Sladna sestava je podobna klasičnemu angleškemu pale alu, vendar je uporabljen hmelj za klasični češki ležak. Lager in ale je združen v eno opojno žirovsko mešanico. Alk. 4.5%.

-Crazy duck 30l = 110€

1-hour Crazy Duck IPA, je močno hmeljeno pivo z močnejšo alkoholno stopnjo. Od klasične IPE se razlikuje po tem, da mu 1 uro konstantno dodajajo hmelj, kar ga naredi edinstvenega. Okusi so precej pomešani, predvsem zaradi veliko različnih vrst hmelja.  Po okusu je zelo aromatično, saj prevladujejo okusi cvetlice, grenivke, pomaranče, ličija. Zaznati je še grenkobo borovcev in mnogo najrazličnejših okusov.  Občutili boste dolgo trajajoč pookus. Alk. 6,8%.

-Thirsty duck 30l = 110€

Svetlo ale pivo s precej manj grenkobe, kot Crazy duck. Svež, nežen in osvežujoč okus, ki ga najbolj poudari avstralski hmelj naredi to pivo enostavno nenasitno. Najbolj se zazna sladko sadje, v prijetni grenkobi pa je zaznati tudi nekaj citrusov. Kot že samo ime pove je to pivo primerno predvsem od januarja do decembra, še posebej pa od ponedeljka do nedelje. Alk. 5,4%.

-Ugly duckling 30l = 110€

Grdi raček oz. stout z dodatkom ovsenih kosmičev je poseben na dva načina. Stouti so najtemnejša ale piva na trgu z eno izjemo - Oatmeal stoutom. Slednji ima dovoljeno bistveno manj temno telo od ostalih predstavnikov tega stila. Razlog pa so ovseni kosmiči, saj se njihov okus na ta način bolje poudari. Kosmiči naredijo telo zelo kremasto, gladko in pitno, roasted barley pa kljub vsemu da prijetno praženo aromo in prijeten pookus. V večini primerov je to pivo všeč tudi tistim, ki temnih piv sicer ne marajo. Alk. 5.7%.

 • Glasba

Najem ozvočenja; dveh večjih zvočnikov na stojalih, mešalne mize, mikrofona in šov luči (4 funkcije). Prinesete samo še svoj računalnik in se zabavate ob vaši glasbeni listi.

Cena: 120€

 • Najem DJa

DJ vrti glasbo po vaših željah, dolgoletne izkušnje so ga pripeljale do odličnega občutka za vse generacije in vedno znova naredi nepozaben žur do jutranjih ur.

Cena: 69€/ura


 • Koktejl kotiček

Poleg osnovne postrežbe pijače na način samopostrežnega bifeja vam lahko dodatno pripravimo tudi koktejl kotiček, kjer koktejl mojster (barman) pripravlja različne mešanice pijač. Seznam koktejlov, ki so na voljo, je postavljen pred koktejl kotičkom.


Cena: dejanska poraba pijače + 150€

 • Glasbene skupine

Z organizacijami prireditev imamo dolgoletne izkušnje, zato nam izvedba večje prireditve ne predstavlja nobenih težav. Nudimo vam organizacijo celotne prireditve, od začetka, do konca. Skrb glede uradnih papirjev in dogovarjanje z različnimi ponudniki storitev ter materiala prepustite nam, vam ostane le to, da brezskrbno uživate na svojem dogodku.


Najamete lahko tudi točno želenega izvajalca ali skupino. Od manj znanih pa vse tja do največjih zvezd. Razpoložljivost termina želenega izvajalca oz. skupine je odvisna od njihove zasedenosti.


Bi si želeli, da vas zabavajo Pop Design, Mambo Kings, Kingstoni, mogoče Tanja Žagar, Nina Donelli, Ines Erbus ali Poskočni muzikanti, Klapa Rišpet, Zvita Feltna? Povejte na glas in mi bomo preverili kakšne so možnosti.

Cena: po ponudbi

 
IMG_7314.JPG

ANIMACIJSKI PAKETI

Za zabavo

 • »Štafeta«

Štafeta je skupek več različnih iger z misijo čim hitrejšega podajanja štafetne palice med sodelujočimi v ekipi. Ekipa, ki pride prva do cilja, je zmagovalna. Program je izveden pod vodstvom animatorja, traja do 2 uri in je generacijsko prilagojen.

Cena:

-180€ (za do 50 ljudi)

-300€ (za do 100 ljudi)


 • »Aktivna Tombola«

Paket »Aktivna tombola« se odlično obnese tudi v večjih skupinah, saj vključi in požene vse udeležence v lahkotno aktivnost. Zasnovana je na osnovi navadne tombole, kar pomeni, da vsak udeleženec dobi listek s številkami, naš animator pa vodi program tako, da žreba številke. Vsaka izžrebana številka, ima točno določeno nalogo za udeleženca, ki ima na svojem listku izgovorjeno številko. Sodelujoče aktiviramo z raznimi lažjimi izzivi, dvignemo vzdušje in premagamo utrujenost po dobrem kosilu. Aktivna tombola je primerna tako za odrasle kot tudi za najmlajše.

Program traja do 2 uri.

Cena:

-180€ (za do 50 ljudi)

-250€ (za do 100 ljudi)

 • »Turnir«

Paket »Turnir« je idealen za večje skupine. Pri tem paketu so v uporabi ena ali kar vse športne površine (košarka, nogomet, odbojka, balinčki). Program poteka pod vodstvom animatorja in traja do 4 ure. Turnir se organizira na podlagi želja, lahko je samo nogomet, lahko je z več športi. Naš animator budno spremlja potek iger in skrbi za upoštevanje pravil ter dobro voljo udeležencev.

Cena:

-300€ (za do 50 ljudi)

-480€ (za do 100 ljudi)


 • »Iskanje skritega zaklada«

Ta animacija je najboljša za manjše skupine. S pomočjo prijateljev, družine, kolegov, iznajdljivosti, spretnosti in znanja bomo iskali namige in reševali uganke na lokaciji Grajskega parka. Program traja do 2 uri pod vodstvom našega animatorja.

Cena:

-180€ (za do 50 ljudi)

-250€ (za do 100 ljudi)

 • »Grajske igre«

Grajske igre so aktivni športni program za grajenje ekipnega duha (»team building«), ki ga sestavljajo različne igre, uganke in naloge. Sproščeno tekmovanje v naravnem okolju okrepi medsebojne vezi, igre pa bodo ekipi vlile dozo energije, zabave, tekmovalnosti, krepile pa sodelovanje in timski duh. Udeleženci so razdeljeni v več skupin, ki se med seboj pomerijo v različnih igrah in nalogah. V ospredje bo prišla usklajenost, zaupanje in dobra organizacija znotraj ekipe. Program traja do 2 uri.

Cena:

-200€ (za do 50 ljudi)

-300€ (za do 100 ljudi)

V primeru dodatnih vprašanj in v primeru rezervacije vas vabimo, da nam pišete na el. naslov. 

 

+38631614325

Tržaška c. 91a, 1370 Logatec

 • Facebook
 • Instagram

©2020 Grajski park.